Janina Louise

Holistische therapie met behulp van plantmedicijn.

In 2014 opende ik mijn praktijk voor holistische therapie & coaching.
In mijn praktijk behandelde ik mensen op holistische wijze en gaf diverse trainingen en cursussen. Die tijd hield ik me vooral persoonlijk bezig met plant medicijn. Ik ontdekte ayahuasca na vijf jaar studie.  Tijdens mijn eerste reis ervoer ik een gevoel van thuiskomen. De jaren erna maakte ik iedere twee maanden een reis. Alles wat ik had geleerd tijdens mijn studie onderzocht ik opnieuw. Tijdens mijn persoonlijke reizen ging ik tot mijn verbazing opnieuw door vele stukken waar ik al eens doorheen was gegaan ten tijde van mijn studie. Langzaam maar zeker leerde ik de ware kracht, intelligentie en oneindige spiegels  van het medicijn kennen.

Na vele reizen werd ik door verschillende organisaties gevraagd om te komen begeleiden, wat ik ook heb gedaan. Zo leerde ik de andere kant kennen en heb veel ervaring opgedaan tijdens het begeleiden van therapeutische en sjamanistische plant medicijn ceremonies. Tijdens deze jaren kreeg ik ook de kans om met Sjamanen uit diverse landen, met andere werkwijze te werken.

   Vanaf het moment dat ik zelf medicijn begon te drinken, veranderde mijn leven in een razendsnel tempo. Na een intense verandering in mijn leven besloot ik om in 2018 naar Peru te vliegen.  Uiteraard voor mijn eigen heling maar ook om van hen te leren. Nadat ik terugkwam uit Peru voelde ik me bekwaam genoeg om zelf ceremonies te gaan begeleiden. Ook voor deze nieuwe uitdaging werd ik gevraagd en pakte deze kans met beide handen aan.

Begin 2020 begeleid ik mensen 1 op 1 en duo ceremonies. 
Vanaf het eerste moment zat mijn agenda vol en bleven de aanmeldingen binnen stromen. In oktober 2020 richtte ik samen met Dewi Louise,
House of Louise op. Het huis waar je veilig en heilig een innerlijke reis met behulp van plant medicijn kunt maken.
Inmiddels heb ik honderden mensen mogen begeleiden.

Wat kan een plant medicijn reis voor je doen?
 

 Plant medicijn kunnen je helpen om naar de oorzaak van je klacht te gaan.
Één plant medicijn reis kan gelijk staan aan jaren van therapie. Dit is ook een van de redenen waarom ik vrijwel alleen nog maar therapie geef met behulp van plant medicijn.
Door middel van het medicijn krijg je de kans om werkelijk nieuwe verbindingen in de hersenen aan te maken.

In ons leven, met name onze vroegste jeugd, ontwikkelen we onbewust allerlei overlevingsmechanismen, programma’s, overtuigingen en patronen over wie we denken te zijn. Dit ontstaat o.a. door je opvoeding, familiegeschiedenis, cultuur, verwachtingen en/of oordelen van anderen maar ook trauma’s of andere emotionele gebeurtenissen. Overlevingsmechanisme hebben een doel: beschermen en overleven. Wanneer we volwassen zijn dienen deze beschermingen niet meer en kan het gaan voelen als een pantser.
Het belemmert je om te zijn wie je echt bent.

In de vroege kindertijd zijn de hersenen nog niet volledig volgroeid en hebben we simpelweg de capaciteit niet om intense ervaringen te verwerken dus dissociëren we ons ervan of verdringen het zelfs volledig.
Plant medicijn geven je de mogelijkheid om het onbewuste, bewust te maken.

Iedere reis is anders en je krijgt per reis precies wat je nodig hebt voor dat moment. In één dag krijg je zoveel te voelen, het blijft iets magisch. Doordat je situaties vanuit een ander perspectief hebt kunnen ervaren, maak je nieuwe patronen aan in de hersenen. Uiteraard is het belangrijk dat je de inzichten uit je reis gaat leven, zodat deze nieuw aangemaakte patronen sterker worden en het uiteindelijk een automatische nieuwe gewoonte is geworden.

 

Liefs,

Video..

Wat kan ik voor je kan betekenen?

Download hier mijn bodyscan meditatie!
Vul je naam en email adres in en ontvang het gratis in je mailbox.