Basis workshop: Leven vanuit je hart.

 

Wil jij?

Beter luisteren naar je intuïtie?

je eigenwaarde & zelfvertrouwen een boost geven

Meer vanuit de verbinding met jezelf leven?

Je struggels ombuigen naar krachten?

Diepgang in relaties?

Authenthiek handelen en leven?

Deze dagen staan in het teken van jouw bewustzijn, persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.
Je leert om te connecten met je hart en te luisteren naar je intuïtie. 
Zodat je betere keuzes kunt maken en je leven kan inrichten op een manier die bij jouw ‘natuur’ past. 
We gaan aan de slag met self-love.
Je leert spiegelen en maakt hier een verdere verdieping in.
Uiteindelijk geeft dit je verantwoordelijkheid om die dingen te doen waarvoor jij geboren bent.

*****

Nadat ik deze workshop gevolgd had,

wilde ik blijven.

De rustgevende ruimte en wat Janina aanreikt, het is puur en Uniek.

Als je niet meer leeft vanuit je hart, zit je niet lekker in je vel.

Je hebt het gevoel dat je oppervlakkig leeft. Je mist iets. Je leeft op de automatische piloot. Je vraagt je af is dit het nou? Hoe vaak heb je niet gedacht: Had ik maar naar mijn hart geluisterd? Of luisterde je niet naar dat kleine stemmetje uit angst om de reactie van anderen? Of bedacht je allerlei excuses om niet te gaan voor wat je diep van binnen wel wilde doen?

Wat als we stil worden, naar onze binnenwereld gaan kijken en weer gaan luisteren naar ons hart?

Wetenschapper van het Hearth_Math institute in Amerika hebben aangetoond dat er een verband bestaat tussen ons hartritme en onze emotionele toestand. Het hart stuurt signalen naar de hersenen. Als je bang, boos of verdrietig bent is het ritme van je hart instabiel of onregelmatig. Als je liefde ervaart voel je dat ook in je hart. Het laat een rustig en kalm patroon zien.

In deze workshop ga je de verbinding aan met je hart.
Je krijgt een variatie aan technieken en ingangen. Er zijn namelijk tal van manieren om contact te maken met je hart, om te leven in het NU. Het gaat erom dat jij jouw manier gaat vinden zodat je contact maakt met jouw authentieke kracht!

Deze workshop heeft me heel veel inzicht in mezelf gegeven. Ik voel me zelfverzekerder en heb veel meer helderheid gekregen over wat ik wil in mijn leven. Janina heeft een mooie balans tussen het aardse rationele en het spirituele.
Op een veelzijdige creatieve manier begeleidt ze de workshop.

Wat een bijzondere workshop. De impact die jouw rustgevende ruimte, jouw persoonlijkheid en hetgeen wat je aanreikt is puur en uniek. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt en ik ben je erg dankbaar.

Ik was opzoek naar mezelf en kwam in contact met de workshop leven vanuit je hart. Deze workshop heeft mij heel veel inzicht in mezelf gegeven. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik kan beter met kritiek omgaan en ben opener en echter geworden. Minder boos door de inzichten en handvatten. Janina is een fijne trainer, oprecht en puur. Iemand die zichzelf laat zien en niet ‘boven’ de groep staat.

Janina voelt aan wat de groep nodig heeft en speelt daarop in. Ze werk geen programma af maar geeft ruimte aan wat er ontstaat. Ze is een heel fijn persoon, die met veel respect, rust en kennis de workshop vorm geeft.

Door de workshop krijg je een andere bril op. Ik heb geleerd om met die bril anders te kijken: naar mezelf, naar mijn verleden, naar andere mensen, naar dagelijkse situaties. Dat geeft veel inzicht en handvatten in hoe je bepaalde zaken anders kan aanpakken. En je leert om stil te zijn en te luisteren naar wat je hart je te vertellen heeft. Langzaamaan leer ik zelf beter naar mijn hart te luisteren en dat heeft mij in korte tijd al heel veel waardevols gegeven.

En als je twijfelt, een tip: maak kennis met Janina via een persoonlijk (intake) gesprek. Dit heeft mij geholpen in het besluit om bij Janina dit avontuur aan te gaan.


*****

“Janina heeft een mooie balans tussen het rationele en het spirituele”.

Na een 1 op 1 sessie met Janina ben ik deze worskhop gaan volgen. Het heeft me veel inzicht gegeven en het past op dit moment goed in mijn leven. Deze workshop in een goede investering in jezelf!

Leven vanuit je hart! Wat een bijzondere workshop. Ik heb genoten van de avonden bij Janina.
Ruimte om te ontspannen, te voelen, te zijn en te ontwikkelen

 

Ik heb genoten van de workshop ‘leven vanuit je hart’! Elke avond was weer een kadootje voor mezelf.
Sommige kadootjes waren onverwacht, sommige even slikken, maar juist daar leer je het meeste van. En uiteindelijk help ik mezelf daar het meeste mee. De avonden waren heel gevarieerd en we hebben hele gave oefeningen en opdrachten gedaan.

In mijn dagelijks leven ben ik een duizendpoot, altijd druk alle ballen in de lucht te houden. Tijd voor mezelf maak ik eigenlijk standaard te weinig. Daarom besloot ik deze workshop te volgen. Tijdens elke bijeenkomst leerde ik iets nieuws over mezelf. Dat aangevuld met zaken die we eigenlijk wel weten over ons zelf, maar gewoon negeren, maakte de avonden zeer waardevol. Janina kan heel goed luisteren, zonder oordeel. Met veel liefde en respect houd ze je een spiegel voor waardoor je jezelf beter leert kennen.

Voor de twijfelaar: De cursus is zeker niet zweverig, mocht een twijfelaar hier bang voor zijn.
Ik zeg doen! Heel waardevol.

Aanmelden

5 + 4 =