‘Janina is een super begeleider met heel veel ervaring en liefde voor jou en voor het medicijn’

“Mijn keuze om een individuele ceremonie te doen bij Janina was voor mij een spannende. Het niet-weten en de totale overgave aan het medicijn had me lang weerhouden om het aan te gaan. Na een fijn gesprek met Janina was er geen twijfel meer, ik heb vol overgave een ceremonie gepland met haar.

Het is inmiddels bijna 4 maanden geleden en nóg maak ik dagelijks gebruik van lessen en inzichten die me in de reis zijn aangeboden. Zo ben ik qua werk een shift in gegaan doordat ik heel duidelijk heb mogen zien dat ik daarin nog veel meer op mijn intuïtie en minder op het ‘weten’ mag gaan varen. En dat ik me daarover uit mag gaan spreken. Ook heb ik naar aanleiding van de plantreis een werkrelatie stopgezet, waarvan ik inzag dat die niet meer gezond was. Dit zijn twee hele ‘concrete’ dingen, maar ook op energetisch vlak is er iets veranderd in mij.

Ik heb minder angst voor de dood en doodgaan. Ik voel vertrouwen in de zielsnabijheid van overleden dierbaren. Een thema waar ik voor de reis amper over na kon denken omdat ik dan in paniek raakte. En een hele onverwachte leuke shift op energetisch vlak: die is zelfs voelbaar in de relatie met mijn kat. Ik moet weer lachen nu, maar het is écht zo. Zij kwam voorbij in mijn reis, je kiest het niet, het komt gewoon.

De begeleiding van Janina tijdens mijn ceremonie was vertrouwd en veilig. We waren elkaars spiegel. Wat heb ik veel uit haar opmerkingen en vragen gehaald. Ik heb gehuild en gehuild. Maar wat hebben we ook gelachen. In deze reis waren wij echt samen aan het reizen voor mijn gevoel. Ze hielp me door donkere stukken met zuurstof, met muziek, met zang. Ze was altijd precies in mijn buurt, naast me, als het nodig was. En ze liet me als ik het alleen te doen had.

De muziek uit mijn ceremonie luister ik nog wekelijks. Het brengt me bij sommige nummers weer terug in de inzichten en lessen die ik tijdens de ceremonie kreeg. Het is een muzikale reminder van dingen die ik in dit Bewustzijn en in dit leven te doen heb.

Na deze individuele ervaring heb ik geen twijfel meer om ook een keer een groepsceremonie te doen. Daar moest ik hiervoor niet aan denken, nu roept het me juist. Als het plantmedicijn je roept, maar je ervaart angst, voor wat je misschien tegenkomt, voor het loslaten van de controle, voor het niet-weten: ga dan juist. Het is op dit aardse bewustzijnsniveau niet uit te leggen en te begrijpen wat het je kan opleveren. Je kan er alleen maar IN om het te ervaren. En wat zeker is: je komt er altijd vanzelf weer uit. Heb dus maar vertrouwen; het is goed.”

Tessa

Vorige maand deed ik een 1-op-1 ceremony bij Janina. Een paar jaar geleden dacht ik al: als ik een keer een organisatie of persoon vind waar ik een ‘ja’ bij voel, dan wil ik graag een plantmedicijnreis maken! En toen kwam Janina op mijn pad. En het leek alsof de route helemaal open gegooid werd naar haar toe. Binnen no time hadden we een afspraak, had ik de dag erna vrijgepland en kon de reis beginnen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Janina en had er echt zin in. Pff en wat een reis werd het!
Ik heb getrild, gelachen, gehuild, ‘gebitcht’, geroepen en keihard door het universum gesjeesd. Sommige inzichten zijn geloof ik nog een beetje aan het indalen. Maar ik merkte de week erna gelijk al dat ik anders bezig was. Zo ontdekte ik tijdens de reis dat ik veel meer mag vertrouwen op mijn intuitie. Dat ik een innerlijk licht in mij heb waar ik op mag vertrouwen. Dat situaties en mensen langskomen om van te leren, maar dat je die ook weer mag loslaten. Mijn intentie van de reis was: meer inzicht krijgen in wat loslaten voor mij betekent. Het trilt allemaal nog wat na, ook nu een maand verder nog. Maar ik voel nu op een dieper level dat ik het eea los heb gelaten.
Heel fijn om aan het eind van de sessie nog met Janina na te praten. En ook het contactmoment 2 weken later. Want als je alles zou kunnen loslaten? Wat wil je dan vastpakken? Ik heb helderder wat voor mij belangrijk is. Waar ik in het dagelijks leven vaker contact mee wil maken. Hoe ik tot rust kom.
Ik ben er nog niet hoor. Er zijn ook vragen gerezen waar ik nog niet helemaal uit ben. Maar dat mag tijd kosten:)
Ik ben Janina heel dankbaar hoe ze er tijdens deze reis voor me was. Ik heb namelijk ook best even gebitcht tegen haar. Dat herken ik helemaal niet van mijzelf! Maar zij zorgde ervoor dat ik weer terug kon komen bij mezelf. Haar zang, rust, energie en spiegel maakte dat ik steeds dieper ‘erin’ kon.
Als je voelt dat het plantmedicijn je roept, kan ik Janina zeker aanraden! Dank dank dank voor de fijne begeleiding, de intake vooraf en het gesprek achteraf. Het heeft voor mij echt gemaakt dat ik deze reis aandurfde en mij heel veilig heb gevoeld.
Laura

In November 2020 heb ik een plant medicijn reis bij Janina mogen maken. Met veel spanning in mijn lijf en verwachting voor wat zou komen gaan reed ik naar Vleuten. Onderweg begon het te regenen, kwam de zon af en toe door, en zag ik een regenboog. Allerlei soorten weer kwam voorbij en toen ik bij Janina aan kwam en haar vertelde over het weer wat ik in de auto had gezien, zei ze dat het waarschijnlijk een donkere en tevens lichte reis zou worden. Ook zou er veel donkerte worden weg gespoeld.

Janina heeft een hele fijne en warme energie en al snel voelde ik mij bij haar op mijn gemak. We begonnen de reis met een gesprek en daarna namen we samen het medicijn in. Toen het medicijn begon te werken zag ik prachtige kleuren, en de muziek die Janina draaide maakte alles nog intenser. Je hoort de muziek in 5D, en al je zintuigen worden wagenwijd opengezet. De reis werd zoals voorspeld, licht en donker, en er zijn donkere stukken aan bod gekomen waarvan ik geen enkele weet had dat deze in mij leefden. Dat is zo mooi aan het medicijn omdat je naar je onderbewustzijn gaat, en je daar de ‘’problemen’’ onder ogen komt waar je in je dagelijks leven onbewust tegen aan loopt. De donkere stukken wisselde zich af met licht en er volgde een ontroerend stuk, een stuk met tranen van geluk, en daarna bouwde er zich weer een moment op met grappige inzichten. De muziek past zich op een of andere manier perfect aan & lijkt precies te ‘’voelen’’ wat jij nodig hebt.
Het is bijna niet in woorden uit te leggen wat je mee maakt met een plant medicijn reis. Het is bijzonder en intens en ik zou het iedereen aanraden die er echt klaar voor is en het aan durft om naar zichzelf te kijken.

Janina is een super begeleider met heel veel ervaring en liefde voor jou en voor het medicijn. Dit voel je aan alles, en heb ik op moeilijke momenten in de reis ontzettend veel steun aan Janina gehad. Ook kan ze op de momenten dat jij het nodig hebt streng zijn, maar altijd vanuit liefde. Dit is dan tevens weer een les en een spiegel naar jezelf.

Het afgelopen jaar ben in mijn dagelijks leven verder gegaan met de reis. Vele inzichten die een jaar na dato op hun plek zijn gevallen en vaak denk ik op zo’n helder moment dan nog even terug aan mijn reis, moet ik lachen, en dank ik Janina & het medicijn innerlijk voor de heling en de lessen. Plantmedicijn heeft voor mij een deur open gezet, en het geeft je handvatten om je patronen aan te pakken. De sleutel is wel om deze inzichten in je dagelijks leven na te leven, te blijven ontwikkelen en altijd naar jezelf te blijven kijken.

Janina ik heb veel bewondering voor je en ik ben je voor eeuwig dankbaar voor deze prachtige reis.

Ashley

Wauw, een aantal weken geleden ben ik met een vriendin naar Janina gegaan voor een duo-ceremonie.
Dit was voor mij de eerste keer en spannend vond ik het zeker. We hebben acht uur lang een reis gemaakt en echt wauw! Van schaduw naar licht. Ik heb zoveel rust gekregen. De intentie die dag heb ik uitgesproken ‘ik wil van mezelf houden en lief zijn voor mezelf ‘ is echt gelukt. Ik voel me zo sterk en vind mezelf zo leuk hahaha. Het heeft deuren van mezelf geopend waardoor ik voel dat mijn leven weer stroomt. Het is allemaal goed. Ik vertrouw op mezelf. 

Dankjewel Janina voor deze ongelofelijke ervaring wat oprecht een van mijn meest bijzondere ervaringen is uit mijn leven. De puzzelstukjes vielen samen. Het medicijn en Janina ben ik ongelofelijk dankbaar. Daar heb ik eerlijk gezegd weinig woorden voor. Ik wil het dit jaar nog een keer gaan doen omdat het me zoveel heeft gebracht. Er gaat voor mij geen therapie of coaching tegenop.

Liefs,

Op een vrijdagochtend in september stond ik met een kloppend hart voor de deur van Janina, in afwachting van wat komen zou. Bij een normale reis voel ik altijd een prettig soort lichte zenuwen, voorpret. Maar dan weet ik ook waar ik heenga. Nu wist ik alleen dat ik zou vertrekken en, hoewel begeleid, alleen kon afwachten waar ik heen zou gaan en hoe ik na terugkeer in mijn vel zou zitten.

Ik zat namelijk al langere tijd slecht in mijn vel, erg vermoeid en prikkelbaar, was niet de gezinsman die ik wilde zijn. Ik zat vast in mijn werk en voelde alsof ik niet echt leefde. Kortom, ik onderging het leven vooral. Dat een kennis van me woorden te kort kwam om zijn eigen reis te beschrijven maar meer dan genoeg woorden had om zo’n reis bij Janina aan te bevelen was voor mij het laatste zetje wat ik nodig had.

Toen ik die vrijdagochtend de mentale en fysieke deurdrempel over was, viel de meeste spanning weg door het warme welkom en het goede gesprek dat we hadden voor aanvang. In een hele fijne omgeving ben ik op zeker moment de reis begonnen en gelukkig, in tegenstelling tot veel Schiphol-ervaring, was hier van enige vertraging geen sprake. Ik zou heel graag de intensiteit, de overweldigde sensaties en enorme compassie die ik geestelijk en lichamelijk ervoer willen uitdrukken, maar dat gaat niet. Het is er te mooi voor. Woorden verwateren de beleving en de ervaring. Wat ik wel kan zeggen is dat ik me meteen zoveel wijzer, blijer en helderder voel. Waar andere zaken vaak heel snel wegzakken en niet beklijven voelt mijn reis en wat er nog uit voort vloeit, als iets wat nog heel lang bij me blijft.

De bijzonder warme, toegewijde begeleiding van Janina droeg daar immens aan bij, evenals de muziek die ze voor me had samengesteld. Ik kan dit niet hoog genoeg aanbevelen. Ik kijk met zulke andere ogen naar de wereld om me heen.

Wat ik me had voorgenomen naar aanleiding van mijn reis heeft zich inmiddels al vertaald naar een aantal concrete acties en ik weet en voel dat er nog meer gaan komen. die er aan zullen bijdragen dat ik mijn levensvreugde weer terugvind en ga cultiveren. Waar ik voorheen al apathie voelde, voel ik me nu geroepen die acties te nemen, ten einde het gevoel te blijven koesteren.

Is zo’n reis iets voor jou? Misschien niet- dat dacht ik ook. Als dit relaas je enigszins aan het denken zet, dan raad ik je sterk aan dit serieus te overwegen.

Olivier

 

Lieve Janina,

Met spanning in mijn hele lijf kwam ik bij jou aan voor mijn reis met het medicijn. De reis ging over de hoogste bergen van geluk en de diepste dalen van pijn. Ben niet eerder in mijn leven zo diep gegaan. Heb angst gevoeld, extreme liefde gezien en inzichten gekregen voor nu en de toekomst. Nu leren de inzichten te implementeren in mijn leven en vertrouwen op wat er komt. Jouw begeleiding, de intense, prachtige passende muziek en heel veel persoonlijke aandacht, maakt reizen bij jou uniek. Iedereen die overweegt een reis te maken, raad ik aan dit bij jou te ervaren.

Mark

Mijn derde psilohuasca ceremonie.

Ik heb elders reizen gemaakt maar nergens zo als bij Janina. In een mooi en zeer comfortabele ruimte waar ik me oprecht op mijn gemak voelde. Ik ben geen open boek, zeer gereserveerd, vooral als het om uiten van emoties gaat. Tijdens de reis bij Janina voelde ik me bevrijd van mijn trauma. Ik heb het een mooi plekje kunnen geven. Zingen, huilen, lachen, healing. Vanuit de kern laagje voor laagje te werk gegaan en het gewenste doel mogen bereiken. Ik voel me herboren! Ik heb de nodige support mogen ontvangen. Ik ben in de juiste richting ge-coached, aangemoedigd om even door te bijten en heb me helemaal kunnen overgeven. Met womanpower ben ik opgeladen en heb veel negativiteit kunnen loslaten.

Zo krachtig maar ook teder, lief en recht door zee. Zo heb ik Janina mogen ervaren, daar heb je wat aan!

Dana

Dit jaar deed ik 2 plantmedicijn ceremonies bij Janina. Ik speelde al tijden met het gevoel dat plantmedicijn nemen transformerend zou zijn en dat ik dat nodig had, maar je moet hier ook aan toe zijn en ineens was het moment daar! En ik kon niet anders dan naar Janina; ik volgde haar al een tijdje en ik voelde intuïtief dat ik bij haar mijn 1 op 1 ceremonie wilde doen. Na de intake was ik helemaal om en hoewel ik gespannen was had ik het volste vertrouwen in Janina.

Ik had het gevoel dat zij precies wist wat ik nodig had toen ik arriveerde, ze stelde me op mijn gemak en vertelde in grote lijnen wat ik kon verwachten. Ik vond het heerlijk om in het witte bedje te gaan liggen na een kopje thee, het idee dat zij achter me zat vond ik heel erg fijn en zorgde dat ik me veilig voelde.

Ik kan nog steeds niet goed in woorden uitdrukken wat de ceremonies voor mij betekenen: er is voor mij een leven voor, en een leven na! Ik voel me herboren, het is niet zo dat alles blissfull is na de sessies want eigenlijk begint het echte werk dan pas echt: de integratie van alles wat je tijdens je ceremonie ziet en ervaart moet een plekje krijgen. Dat is al een journey op zich. Maar door bijv de playlist kan ik nog dagelijks terug naar het gevoel en weer verbinden met de wijsheid van het medicijn: hierdoor kan ik weer een volgende stap zetten. Het is een work in progress. De sessies gaven mij mega focus en zicht op mijn pad.

Ik ben Janina eeuwig dankbaar dat zij me zo liefdevol ontving in haar ruimte met al haar prachtige sjamanistische instrumenten, wijsheid over het medicijn, therapeutische kennis en spiegelende vragen. Hierdoor kon ik mij overgeven en kon ik ontvangen wat op dat moment de bedoeling was, waar ik aan toe was en wat het medicijn mij wilde laten zien. Dat weet je dus ook nooit van te voren. Again: je ziel moet eraan toe zijn dat voel je diep van binnen. En als dat moment daar is, dan kan ik niemand anders beter aanbevelen dan Janina.

Noella

Ik heb een prive ceremonie bij Janina Louise gedaan. Tijdens een eerdere groepsceremonie voelde ik haar pure onvoorwaardelijke liefde. Ik laat niet zo snel iemand dichtbij, maar ik wist gelijk dat ik heel graag een individuele reis wilde doen met Janina. Haar warmte, rust, liefde is waar ik zo’n behoefte aan had.

Ik ben enorm dankbaar voor de prachtige reis die ik heb kunnen maken samen met Janina.
Vooraf hebben we mijn intentie voor de reis besproken, ik voelde me echt gehoord waardoor ik heel kwetsbaar durfde te zijn.
De reis zelf was zo mooi, zacht en liefdevol, en ook gezellig en grappig! Het was precies de ervaring die ik mocht hebben met het plant medicijn om meer vertrouwen en verbinding te krijgen. Hele waardevolle inzichten gekregen over mijzelf en mijn leven.

De prachtige muziek en de begeleiding van Janina maakte dat ik mij volledig over kon geven aan de reis. En daarna kon reflecteren op mijn ervaring door alles nog even na te spreken. Deze reis was echt een cadeau aan mezelf. Dankjewel Janina hiervoor, het is prachtig wat je doet! Ik hoop dat ik nog eens een reis met je ga maken!♥️

Merel

Lieve Janina,
Hartelijk bedankt dat je er voor mij was tijdens mijn reis. Ik wist van tevoren niet wat mij te wachten stond. Ik dacht mijn verleden te hebben verwerkt en was niet bang mijn verleden onder ogen te zien en was ondertussen al (onzeker en ontevreden over mijn huidige zijn en situatie) bezig met een innerlijke reis gericht op een toekomstbeeld. Ik was er redelijk van overtuigd dat ik op de goede weg was maar om nou te zeggen dat ik al innerlijke rust gevonden had, nou nee..

Wat ik nooit verwacht had was dat het plantmedicijn en jij mij lieten inzien dat ik uit het oog was verloren wat echt belangrijk is in het leven. De oorzaak hiervan had toch met mijn verleden te maken. Ik leefde in de toekomst en niet in het nu. Al mijn energie was gericht op het creëren van mijn toekomst om een leuk en liefdevol persoon te zijn voor de mensen om mij heen. Feitelijk deed ik dit door een schil om mij heen te bouwen waar alles zou kloppen, de binnenkant van mijzelf zou dan ook geheeld zijn. Alles wat niet paste in dit plan wees ik resoluut af waardoor ik er niet meer voldoende was voor mijn gezin. Daar kwam bij dat ik mij onvoldoende begrepen vond waardoor ik vijandig werd. Ik werd (zwak uitgedrukt) een niet aangenaam gezelschap.

Toen kwam de reis. De reis was zowel plezierig als pijnlijk. Het kostte wat moeite om me bloot te geven. Ik had jou alleen telefonisch gesproken. Dat klikte voor mij, maar ik had je nog nooit ontmoet.

In combinatie met niet precies weten wat er komen gaat in de reis lag ik er nog niet comfortabel bij op jouw matras (alhoewel de kamer heel prettig aanvoelde!). Mijn complimenten dat je mij zo waardevrij hebt ontvangen en het daardoor voor elkaar hebt gekregen om mij mijn reis te laten maken. Het voelde eigenlijk als onze reis.

Nadat het plantmedicijn begon te werken wist je mij op de juiste momenten te begeleiden. Ik heb gehuild en gelachen. Ik hoop dat je af en toe met me mee hebt kunnen lachen.

De muziek en teksten die je hebt uitgekozen kwamen op het goede moment. Ik ben blij dat je de playlist hebt gemaild. Ik luister er samen met mijn dochtertje naar als ik haar naar bed breng. Zij vindt het ook mooie muziek!

Op dit moment leef ik in het nu. Heb al redelijk wat momenten van rust en ontspanning en weet mijn gevoelens te omarmen in plaats van in de wacht te zetten. Af en toe wordt ik nog wel erg naar mijn hoofd getrokken. ’s Morgens als ik wakker wordt is het nog wat zoeken naar wat ik voel en wat ik ermee moet zo aan het begin van de dag. Gelukkig weet ik het om te zetten in liefde. Ik moet nog wel een modus gaan vinden om dit vast te houden en mijn ervaringen van mijn reis te integreren in mijn leven. Dit is iets om aan te werken. Gelukkig ben ik thuis in goed en liefdevol gezelschap.
Op dit moment lijkt het me fijn om nog een keer een reis te maken maar ik wil hier mee wachten totdat ik deze reis heb kunnen integreren. Ik heb respect gekregen voor de mogelijkheid die je mensen geeft om zoiets bijzonders te ervaren en de manier waarop je dit doet. Ik voel me gelukkig dat ik dit ook heb mogen ervaren.
Lieve Janina, Ik ben blij dat jij er bent. Jij hebt jouw licht laten schijnen over mij. Ik hoop dat ik wat van mijn licht laat schijnen over jou door middel van dit schrijven.
Liefs,

Paul

Ik heb een heel bijzondere persoonlijke reis mogen maken. Vanaf het moment dat ik een afspraak maakte met Janina ben ik de energie van de plant gaan voelen en is mijn proces begonnen. Ik had jaren met iemand kunnen praten terwijl deze reis mij op een veel dieper niveau heeft geholpen. Niet vanuit mijn hoofd, maar vanuit mijn hart. Tijdens de reis heb ik pijn gevoeld, maar uiteindelijk is liefde de absolute basis van alles. Het is ontzettend fijn om met Janina deze reis te hebben gemaakt. Iemand die ik 100% vertrouw en die mij perfect heeft aangevoeld. De dagen na de reis stralen mijn ogen helder blauw. Meerdere mensen vroegen wat er anders is aan mij. ‘Heb je opeens make-up op?’  Nee. Ik heb geen laagje verf aan de buitenkant nodig. Mijn glow komt van binnenuit. 
Simone

Lieve Janina,

Het is alweer een week geleden dat ik samen met jou op reis ging!

Vanaf het moment dat ik mijn gevoel volgde en een afspraak met je maakte was het proces aan. En hoe✨ ik ben nog nooit zo bang geweest terwijl ik eigenlijk zoveel zekerheid voelde. Ik moest leren vertrouwen. Vertrouwen in mezelf. Hoe je de buitenwereld ziet en wat je er van vindt zegt wat over jezelf. Dus moeten we durven kijken, naar binnen. Ik hoop dat alle mensen die “geroepen” worden door het medicijn en misschien wel net zo bang zijn zoals ik, iemand vinden zoals jij. De veiligheid, het vertrouwen, de begeleiding. Alles klopte! Je bent een prachtig mens en ik ben je eeuwig dankbaar ♥️ heel graag tot snel 🙏🏻

Celine

Ik kijk er met een zeer positief gevoel op terug op deze ervaring. 

(Terug) naar de kern.

“Ik denk, dus ik ben” van filosoof Rene Desacrtes werd door het plant medicijn even goed aan de kant gezet zodat het plaats kon maken voor “ik ben omdat wij zijn” de essentie van de Afrikaanse filosofie Ubuntu. 

Sinds een jaar of twee las en hoorde ik met interesse verhalen over Ayahuasca.
Afgelopen februari kwam ik via het Instagram account van Kasper van der Meulen bij Janina terecht en dacht dit is de juiste persoon en het juiste moment om actie te ondernemen. Uiteindelijk had ik op 30 juni een sessie gepland, exact een half jaar na een voorval wat mij positief in de goede richting heeft gestuurd. In mijn leven heb ik, op alcohol na, geen enkel middel gebruikt dat geestverruimend werkt, dus ik was licht gespannen voor de ervaring. Zowel de communicatie vooraf met Janina als de introductie op de dag zelf heb ik als zeer positief ervaren. Janina creëert een liefdevolle, veilige en aangename setting waarin je je op je gemakt voelt. Vol met respect gaat zij om met haar attributen en plant medicijn en uiteraard haar cliënten.

Via een bundel zonlicht die ik in het water van de zonnebloemen zag begon mijn reis, die vervolgens alle kanten op ging. Het medicijn liet mij oude familie banden zien, beelden uit mijn jeugd maar ook recente gesprekken werden in een ander daglicht gezet. Dit alles gebeurde op de klanken van de muziek die Janina tijdens de sessie voor jou persoonlijk afspeelt, hier beleef je alles nog intenser en voelde ik een diepe verbinding. 

Als ik over een bepaald onderwerp beelden doorkreeg en hier door mijn eigen denken in verzande, bedacht ik, je moet terug naar de kern. Naar het middelpunt. Zonder een vast standpunt in te nemen. Dus juist niet “Ik denk, dus ik ben” maar, “Ik ben”, wat door de connectie met de aarde en de natuur en alles is één over gaat in “Ik ben, omdat wij zijn”. 

In mijn sessie zag ik ook mijn eigen reis voorbij komen, die ik ik tot dat moment had gemaakt, waardoor ik besefte dit is niet voor iedereen. Desondanks riep ik dit wel zo ongeveer als eerste na de sessie tegen Janina. “Iedereen moet dit doen, of toch niet?” 
Of jij het moet doen is niet aan mij, ze zeggen “het medicijn roept je, als je eraan toe bent” 
Dat ik het nog een keer zal doen is wel een ding dat ik voel, in plaats van denk. 😁 
“Think less, feel more” 
Jaap

Janina werd mij aangedragen in een zoektocht naar iemand met ervaring in het begeleiden van innerlijke reizen m.b.v. plant medicijnen. Aanvankelijk dachten we dat we graag met z’n drieën wilde gaan, uiteindelijk voelde een individuele afgestemde reis voor ons beter en dat is mogelijk bij Janina. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt toen ik wat weerstand opmerkte bij de keuze voor Janina. Ervaring heeft mij geleerd dat dit ruimte kan betekenen voor verandering en groei.

Via het intake gesprek ontmoette ik een enthousiaste liefdevolle vrouw, met o.a. veel (levens)ervaring, wijsheid, geduld, begrip, nuchterheid en enthousiasme. Haar liefde en respect voor het medicijn en datgene wat ze doet intrigeerde mij. Op de dag van de ceremonie voelde ik me direct thuis in haar sfeervolle ruimte en serene sprankelende energie. Ze gaf me heel veel vertrouwen waardoor ik o.a. heel ontspannen mij over kon geven aan het plant medicijn. Tegen het einde van de reis ontdekte ik de betekenis van het stukje weerstand. 🙂 Janina is een kei in spiegelen, zo ook van schaduwkanten. Ze confronteert je. Dit was absoluut geen leuk stuk. Het was een zeer confronterend stuk om aan te kijken. Dankzij haar praktische vertaalslag en mijn precies ondersteunen daar waar nodig, hielp ze mij dit te doorvoelen. Daar vond ik mijn licht en daarmee ook verlichting van dit stuk.

De plant medicijn reis heeft belangrijke ankers gelegd in mijn systeem en in het bewuster kunnen ZIJN waarmee het mij meer ‘in mijn kracht’ heeft gezet. Ik ben Janina dankbaar voor haar talenten, de coaching en begeleiding op dit niveau en de liefdevolle aandacht waarmee zij dit doet.

Doreen

Deze reis is het meest intense, diepgaande en inzichtgevende geweest dat ik tot dusver heb meegemaakt. Op zo’n diep level bij jezelf komen is ongekend. Het was niet makkelijk, ook daarna niet. You can’t unseen the seen..
Maar het was het meest pure wat ik mijzelf cadeau kon doen. Met dank aan de mega fijne begeleiding van Janina, haar muziek en aanwezigheid.
Dana

Juni 2020 heb ik mijn innerlijke reis bij jou mogen maken en ik had het met niemand anders aan mijn zijde willen doen! Op de dag zelf was ik erg gespannen, misselijke, zere spieren en hoofdpijn. Vanaf het eerste contact voelde ik me heel veilig en thuis bij je. Omdat jij zelf geen masker draagt, nodigde dat mij uit om ook mezelf in alle kwetsbaarheid te laten zien. En er echt voor te gaan! Het was alsof ik op reis ging met mijn grote zus. Hoe veel meer veiligheid dan dat kan iemand je geven? In het gevecht met mijn lichaam en gedachten, was jij daar met liefdevolle support in muziek en healing om me erdoorheen te loodsen. Toen ik de strijd met lichaam en geest had opgegeven nam je me mee in de meest waardevolle ervaring die ik me had kunnen wensen! Ik voel me letterlijk en figuurlijk opnieuw geboren en meer verbonden met mijn ‘zijn’ dan ooit tevoren. Vanuit die basis in mezelf voel ik ook het vertrouwen waarin het leven zich kan ontvouwen. Nu ga ik even ‘zijn’ maar ik kom zeker terug wanneer de tijd daar rijp voor is. Ik heb er nu al zin in om dat weer samen met jou te mogen beleven. 

Fleur

Janina is een therapeut met heel veel wijsheid, respect en vreugde. Ik heb samen met een vriend een duo-ceremonie gedaan en mogen genieten van haar medicijn wat met veel liefde is gemaakt.

Ik heb me tijdens de sessie zeer vertrouwd en veilig gevoeld. Veel mogen leren en bovenal mogen genieten!
Ik heb oude gewoontes achtergelaten en belangrijker, ik heb mogen zien dat ik vanaf nu weer voorwaarts mag gaan. Het voelt voor mij als het openslaan van een nieuw boek waar Janina de kaft en de pagina’s van heeft weten boven te halen.

De passie en de vreugde maken Janina uniek en ik kan iedereen aanraden om de liefde van haar te mogen ervaren. Heel erg bedankt voor wie je bent en wat je doet.

Leon

Janina,

Thank you, i absolutly loved sharing the medicine circle with you. Your energy is amazing and i really connect with you. I think it was my best experience by far, amazing work!

Mark

Lieve Janina,

Ik ben zo dankbaar dat ik die dag bij je ben geweest om een medicijnreis te maken.
Het heeft me zo ontzettend geholpen en dat doet het maanden later nog steeds.
Nog zeer regelmatig luister ik naar de muziek die je die dag voor me hebt afgespeeld. Het is zo bijzonder hoe iedere keer de nummers voorbij komen die van toepassing zijn. Dit is echt zo’n groot cadeau en ben er zo blij mee.

Renske

Lieve Janina,

Jouw liefde en manier van werken, heeft me echt doen verbinden met mezelf.
Door mezelf helemaal over te geven en volledig te vertrouwen op het medicijn, is iedere cel in mijn lichaam gaan stromen en heb ik ervaren uit welke bron we zijn ontstaan en waar we altijd verbinding mee staan. Ik heb deze bron ervaren als puur licht en onvoorwaardelijke liefde die oneindig is.
Bedankt voor de prachtige ceremonie en je fantastische zang en drum skills.
Fijn dat ik met je heb mogen lachen, huilen, loslaten, zingen, dansen, luisteren en genieten. Het was voor mij echt een magische ervaring

Will

Een paar weken geleden (mei 2020) heb ik mijn allereerste Psilohuasca ceremonie gehad bij Janina.
Wauw! Wat een geweldige en bijzondere ervaring. Ik wilde graag meer vanuit mijn hart leven en voelen dat ik trots mag zijn op wie ik nu ben. Ik ben zo dankbaar dat ik deze innerlijke reis mee heb mogen maken. Ik voel me goed en sterk. En ik heb zoveel meer zelfvertrouwen en zelfliefde gekregen tijdens en na de ceremonie. Janina is een geweldig, inspirerend en liefdevol mens. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten en dat ze mij bij deze ervaring heeft begeleidt.

Ellen

Ik heb een prive reis bij Janina gemaakt met een plantmedicijn en wat heeft me dat veel gebracht. Haar medicijn werkte voor mij heel krachtig en diep door. Ik had me geen fijnere begeleider kunnen wensen.
Janina is er helemaal voor je. Ze ondersteunt je met liefde, houdt je proces in de gaten en is aanwezig bij wat je ervaart. Ook heb ik een veilige sfeer ervaren.  De muziek, het zingen, drummen en de healings, het was fantastisch. Ik promoot je onder de mijne en kom zeker opnieuw een reis maken als de tijd daar rijp voor is.

Diana

Lieve Janina,

Wat een beleving.
Ik ben zo onwijs blij dat ik deze reis gemaakt heb. Ik was erg zenuwachtig en toch wel een beetje angstig. Ik vroeg me vooral af of het echt zou gaan helpen.
En of het geholpen heeft! Ik voel zoveel dankbaarheid. Ook merk ik dat ik veel rustiger ben in mijn hoofd. Vandaag met werken, het was onwijs druk en het enige wat ik steeds dacht was: Wat ben ik dankbaar dat ik zoveel klanten heb. Ik had in mijn reis ervaren dat ik meer dankbaar mocht zijn voor dat wat ik al heb en voelde dat de volgende dag dus echt. Ik voel me ook veel positiever en rustiger. Echt heel apart. Heb al een aantal keer situaties meegemaakt waarin ik normaal geiriteerd zou raken en bleef nu gewoon rustig. Als ik wel geiriteerd raak, vraag ik mezelf sneller af wat deze situatie me wilt leren/ vertellen. Ik kan het dan sneller loslaten en/of bij de ander laten. Ik kom zeker nog een reis maken. Ik wil je onwijs bedanken voor alles.

Daisy

Vorige week heb ik een innerlijke reis gemaakt bij Janina. Ik werd liefdevol omhelsd door haar, de muziek en haar huis zodat ik helamaal in mijn reis kon opgaan. Dankbaar ben ik voor de planten/ de natuur, dit heeft me thuis laten komen. Focus, positiviteit en hoop kreeg ik ervoor terug. En het was vooral ook heel erg leuk! Dankjewel.

Esther

‘Plantmedicijn heeft voor mij een deur opengezet en het geeft je handvatten om je patronen aan te pakken’